In november voor het allerlaatst!

Workshop zelfverzekerd presenteren op camera

Leer binnen 1 dag, waar ik 10 jaar over gedaan heb.

Bekijk cursusdagen

Let op!

Éendaagse Cursus op: 11, 12, 13, of 14 november 2019

Tonny Loorbach
IMU
Bart leert je in korte tijd wat je sterke kanten zijn en helpt je deze nog sterker maken.
Lindsey van Loon
Postcards To The Moon
Soms is het goed om een spiegel voorgehouden te krijgen. Daardoor heb ik veel geleerd!
Thijs Lindhout
100% Inspiratie Show
Spreken voor publiek is totaal iets anders dan voor camera. Bart heeft me hierbij top gecoacht!

Dit vonden je voorgangers ervan

bekijk de data in november

Bart Boonstra o.a. bekend van

Mijn eerste liveshow op televisie was een ramp. Ik hoorde de regisseur aftellen: "5, 4, 3..." en daar ging ik. Ik denk niet dat ik eerder zoveel fouten heb gemaakt in het presenteren van een stukje tekst. Ik was alleen maar bezig met het kijken naar de juiste camera, of mijn stem niet gek klonk, wat ik met mijn handen moest doen, of ik de zinnen wel perfect uit mijn strot kreeg en wat de mensen thuis wel niet van me dachten.

Ik werd in het diepe gegooid, zonder echte kennis van presenteren. En wat had ik die kennis juist op dat moment nodig. Mijn hulp kwam te laat. Pas na het geflopte Secret Story op NET5, kreeg ik van SBS6 een cursus presenteren bij de (inmiddels ter ziele) Media Academie. Man, wat gaf die informatie mij een rust. Simpele, effectieve en duidelijke informatie die mij zoveel rust gaf bij mijn presentaties daarna.

Ineens vielen de puzzelstukjes op z'n plek en kon ik echt mezelf zijn op camera, maar ook op een podium.

Die rust, zekerheid, en zelfvertrouwen gun ik jou ook.

Heb jij wel eens iets voor camera over jezelf, je product of bedrijf moeten vertellen? Hoe ging dat? Zenuwachtig? Eng? Niet tevreden over hoe de zinnen je mond uitkwamen? Wist je niet wat je met je handen moest doen? Was je wel energiek genoeg? Klonk je stem gek? Don't worry, dat is heel normaal.

Tijdens mijn cursus ga ik je helpen een einde te maken aan je onzekerheden. Ik ga jou in één dag leren, waar ik 10 jaar over gedaan.


 • Hoe zou het voor je zijn als je straks trots bent op je gepresenteerde video?
 • Na deze presentatie dag, hoor ik van mensen dat ze meer zichzelf durven zijn op camera en beter hun boodschap kunnen overbrengen.
 • Geen eenrichtingsverkeer, maar meteen doen, presenteren, terugkijken en opnieuw doen.
 • We richten de sessie op presenteren voor een camera, maar je zult merken dat je podiumpresentaties er ook enorm op vooruit gaan.
 • Geen excuus meer om die video's voor je bedrijf uit te stellen.
 • Kleine groep van maximaal 5 mensen.
 • Zeer geschikt voor ondernemers die zelf (video) cursussen of trainingen willen opnemen.
 • Presenteren (voor camera) is vaak té spannend. Dat gevoel is na deze workshop weg.


LET's DO IT!


Bart Boonstra

Over mij

Sinds 2011 heb ik tientallen programma's op tv (SBS 6, NET 5 en Nickelodeon) gepresenteerd, honderden items aan elkaar gepraat op Youtube en duizenden mensen geïnterviewd. Ik heb hierbij ongeveer elke fout gemaakt die je als presentator maar kunt maken. Deze ervaringen kan ik met jou delen, zodat jij ze niet hoeft te maken. Presenteren op camera is niet meer iets wat alleen "the lucky few" op tv doen. Videomarketing is een wezenlijk onderdeel geworden van ondernemingen en zelf op camera iets vertellen en presenteren hoort daarbij. Makkelijk is dit absoluut niet. Met mijn ervaring kan ik jou ook helpen om krachtiger en zekerder te presenteren als er een camera draait. Eigenlijk ga ik jou in één middag leren, waar ik 10 jaar over heb gedaan.

Dit kun je tijdens deze dag verwachten

Fase 1 - herkennen

Met de billen bloot. Je gaat direct aan de slag en voor de groep en camera presenteren. Fouten maken mag, graag zelfs. Super spannend en leuk tegelijkertijd.

Fase 2 - oefenen

Na het terugkijken van onze eerste presentaties gaan we direct aan de slag met oefeningen. Ik kijk naar hoever je al bent en pas mijn feedback daarop aan.

Fase 3 - toepassen

We brengen alles wat we vandaag geleerd hebben meteen in de praktijk zodat je direct ziet hoe je jouw nieuwe skills het beste kan inzetten voor jouw onderneming of werk.

Dit vonden je voorgangers ervan

Maaike de Boer  WijzeroverdeBasisschool.nl
Ik sta nu zelfverzekerder voor de camera en heb de handvatten om echt aan de slag te gaan. 
Tim de Hullu

Biografieschrijven.nl

Bart zet zijn presentatie-ervaring in om jou te laten groeien.

Michael Wolbert

WeRockIt
Ik heb geleerd hoe ik tijdens het presenteren echt mijzelf kan blijven.

Een middeleeuwse werfkelder in hartje Utrecht als trainingslocatie

 • Veilige omgeving om te oefenen
 • Luxe lunch inbegrepen
 • Makkelijk te bereiken met OV
boek snel je ticket!


€ 495,- excl. BTW

Cursus Presenteren op Camera

 • Direct resultaat in één dag
 • Inclusief handout
 • Hands-on: je gaat meteen zelf aan de slag
 • Kleine groep van maximaal 5 mensen
 • Veilige omgeving. Geen pottenkijkers en rustig
 • Luxe lunch inbegrepen
 • Van 9:30 - 17:00 uur
 • Extra: Je krijgt je eigen video voor- en na mee naar huis
Kies een datum

Claim nu je ticket, slechts 5 plekken per dag!

11

NOV

9:30 - 17:00

LET OP:  NOG MAAR 1 PLEK

Door Bart Boonstra

12

NOV
9:30 - 17:00

UITVERKOCHT

Door Bart Boonstra

13

NOV
9:30 - 17:00

LET OP: NOG MAAR 2 PLEKKEN

Door Bart Boonstra

14

NOV
9:30 - 17:00

LET OP: NOG MAAR 1 PLEK

Door Bart Boonstra
                                   

Cursus FAQ

Voor wie is deze cursus precies?

Deze presentatie cursusdag is speciaal voor ondernemers die vaker voor camera iets moeten presenteren, voor mensen die bij hun bedrijf op camera iets moeten vertellen en voor mensen die voor andere zakelijke doelen graag stappen willen maken voor camera.

Ben je wat onzeker op camera? Vind je het spannend? Ontevreden met wat je terugziet op camera? Dan is deze cursus voor jou.

Is dit ook handig als je iets voor Youtube wilt gaan presenteren?

Absoluut. Maar als je echt wilt leren vloggen dan organiseer ik daar op een later tijdstip een andere cursus voor.

Mijn kind wil dit graag leren, is dit dan iets voor hem/haar?

Nee, deze cursus richt zich echt meer op de zakelijke markt en is voor 18+.

Later dit jaar zal ik ook met cursussen komen die speciaal gericht zijn op het presenteren voor kinderen.

Kan ik in de buurt parkeren?

Dat kan. Er zit een parkeergarage om de hoek (Q-Park La Vie), maar die is wel vrij prijzig. Je kunt ook proberen om op de Oude Gracht zelf te parkeren, maar ik ken mensen die dit ook hebben geprobeerd.. nooit meer iets van gehoord.

Het makkelijkste is om met de trein te komen, het station is om de hoek.

Kan ik ook privé gecoacht worden?

Absoluut. Stuur me een mailtje voor de mogelijkheden.

Huh? Waarom moet ik bij de check out geld over maken naar Grow Media B.V. ?

Mijn presentatie cursussen geef ik vanuit mijn bedrijf Grow Media. Dus, dat klopt helemaal!